Uvodna riječ ravnateljice Nataše Možgon Kauzlarić

14963675_1523412211006104_627387633_o

Izašao je novi broj našeg časopisa Kej koji ima dugu tradiciju izlaženja. Do unazad nekoliko godina izlazio je u tiskanom obliku, a sada smo ga osuvremenili kroz digitalni oblik časopisa.

Časopis nudi mnoštvo zanimljivosti jer i sama škola obiluje odgojno- obrazovnim, kulturnim i zabavnim aktivnostima. Škola smo koja njeguje zavičajnost, ekologiju, kreativnost, glazbu, sport….Živimo i radimo u skladu s novim zahtjevima budućnosti kroz digitalizaciju, informatizaciju, robotiku…Kvaliteta nastave je na vrlo visokoj razini i to dokazujemo sudjelovanjem na gotovo svim natjecanjima i ostvarenim odličnim rezultatima.

Kroz viziju škole, a to je i komunikacija i kultura svih sudionika odgojno obrazovnog procesa otvaramo i  nove projekte te ostvarujemo suradnju sa OŠ iz Vodnjana iz Istre već više od 30 godina, a međunarodnu suradnju s OŠ Ledina iz Ljubljane, R Slovenije smo obnovili 2016. godine. Volimo druženja, razmjenu novih ideja i spoznaja pa smo uvijek spremni na sve oblike suradnje s drugim školama, a unazad tri godine povezali smo se i s OŠ iz Kopra kroz projekt vezan uz čitanje.

Naši su učenici, kao i djeca iz Podružnice predškolskog odgoja i obrazovanja koja djeluje pri školi, vrlo marljivi i kreativni i uglavnom se zalažu postići što bolje rezultate. Vode ih nadasve stručne odgajateljice, učiteljice, učitelji i stručni suradnici. Jedino zajedničkom sinergijom sviju nas možemo postići više i bolje.

U budućnosti želimo i dalje  njegovati i povezivati prošlost, sadašnjost i budućnost jer jedino spoznajama iz prošlosti možemo djelovati sada i raditi u cilju poboljšanja i praćenja svega što nam budućnost nudi.

Neka vas vodi moto naše škole „Kad si sretan i sunce za tobom žuri“. Budite sretni, veseli, uživajte u svakom novom danu i uživajte čitajući naš Kej.

Ravnateljica škole:

mr.sc. Nataša Možgon Kauzlarić